Post by atfortephealthdesp on Feb 16, 2022 10:07:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster Fishing 2022 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster Fishing 2022 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod více zdrojů ▞▞▞
▞▞▞ Monster Fishing 2022 2022 version ▞▞▞
Miluji rybaření a lov, pokud milujete rybaření a lov, určitě bych doporučil vyzkoušet tuto hru, je to opravdu zábava, takže co chcete, nainstalujte si hru a bavte se
nemozem hodnotit hru po 5min hrania
Monster Fishing 2022 Spordimängud cno
Proč POTŘEBUJETE PŘÍSTUP k mým fotografiím a úložišti... Zasloužím si právo říci ne po stažení této hry... Fyi get f*****
Nikdy jsem nepřekročil počáteční sekvenci zatížení...
Díky snímkům obrazovky tato hra vypadá mnohem lákavěji. Ve skutečnosti se to tak opakuje. Chytíte 50 téměř stejných ryb. Můžete chytit něco náhodného, jako je mořská želva, mušle nebo žralok. Jako 1 z každých 50+. Tolik se nudím. Kde jsou všechna ta cool stvoření?
Ahoj, tato hra je velmi pěkná, někteří lidé ji musí vyzkoušet
Velmi dobré, vlastně se mi to líbí, většina rybářských her je špatných
Reklamy ve spodní části poblíž tlačítka cívky. Náhodný dotyk zkazí herní náladu. Jo a odměny za vyšší úroveň můžete získat až po sledování videí s reklamami. Existují slušné rybářské hry. Tento mezi ně nepatří.
dobře
Ahoj, stejně jako celý nový rok, a zbytek je dobrý den v příštích několika týdnech a měsících před několika dny a já musím mít to nejlepší štěstí, ale bylo by to v kontaktu s vámi a vaše podnikání je o něco více než pár minut v jakékoli síti květinářství, abyste získali šanci získat novou práci, je poskytnout referenci z letiště a rodiny, přátel a sousedů na několik dalších dní později, jsem si jistý, že máte dobrý čas za pár minut na jinou cestu
Monster Fishing 2022 Sport hpf
Ovládací prvky nefungují, strávit o 15 minut více frustrovaných z toho, jak je tato hra hloupá, že nereaguje správně. Kdybych mohl, dal bych tomu -5 hvězdiček.
The Cook - 3D Cooking Game Gündəlik vpvh
怪物 釣魚 2022 體育競技 nevh
Je to v pořádku hra, protože je opravdu obtížné chytit obrovské velryby a žraloky monster. Na jiných úrovních to není příliš těžké.
Opravdu zábavné jako!
Chce přístup k mým fotkám a souborům a nedovolí mi bez nich pokračovat.
Masakr hra super
super
tato hra nefunguje!!!!!!!!!! proč dávat 4 hvězdičky, když to nefunguje!!!! :-(
怪物 釣魚 2022 體育競技 nevh
Začínám milovat
není to špatné, reklamy jsou trochu otravné
žádné úrovně žádné hvězdy jednou max. žádné další úrovně
Tohle není game.more jako hromada doplňků, ani nevím, jestli se vyplatí hrát ještě ben týden a nuthing, ale přidává jsem si s tím šmrnc, ale pokud máte rádi doplňky, je to hra pro vás.
bylo to hrozné, nefungovalo to, jakmile jsem se dostal do hloupé aplikace, nefungovalo to, odinstaluji se právě teď
Hm, level 6 a je to furt dokola. Skouknout reklamu, ťuknout čudlík nahození, rybář zařve jééé, poťupávat čudlík navíjení, bez ohledu na drahou návnadu a silný vlasec vytáhnout makrelu, úhoře, škebli, nějakou ježatou popsanou rybu, či pidituňáka, a tyhle (na dvě dokola znovu a znovu hodiny hry nuda - málo druhů), zařve to waaaw a potlesk, skouknout reklamu, opravit prut, skouknout reklamu a znova nahodit, vylovit, reklama. Odinstalovat. Čeština není, tutorial zmateně zběsilý hop sem, hop tam, klikni tady, klikni támhle, klikni tuhle. Těšila jsem se na adrenalin, napětí a překvápko pestrosti úlovku, i kdyby mi to větší potvora měla přervat, to se nekoná. Nějaký život ve vodě na obzoru by taky bodnul, sem tam ploutev nebo by mohlo něco vyskočit před dravcem, rackové by mohli vyhlížet rybky,... Místo řvoucích diváků jak na fotbale bych uvítala křik hašteřících se racků. Ale asi pořád jedna z těch lepších rybářských. Hvězdičky za snahu a za grafiku, určitě to byla fuška. Kdo to přežije dál třeba se to časem rozjede.
Hloupé, protože délka vlasce je příliš krátká, i když si člověk koupí 1800 m, stále potřebuje více a dále upgrade prutu a navijáku nelze provést také velmi obtížně získat všechny ty karty pro upgrade Lux....... Jdi zjistit
Absolutní odpadová hra. Tolik reklam a nákupů ve hrách. Jen nestoudné škubání peněz
Je to kravina
P2P... Prvních 20 minut skvělá hra
miluji tuhle hru. zábavné a jednoduché, ale náročné v tom smyslu, že potřebujete správně spravovat zdroje nebo své podělané
Je to velmi dobrá hra a doporučuji ji, možná docela dost, ale to nevadí. Líbí se mi v něm všechny rybí aspekty
Je tam jen rybaření
OK
Dobrá herní grafika by mohla být lepší