Post by rolnomirebac on Feb 12, 2022 16:00:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ немає реклами ▞▞▞
▞▞▞ Car Parking Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Будь ласка, оновіть розмір шин, тому що коли у нас низька кількість шин, шини виглядають погано
Все було добре, але в один прекрасний момент перестала запускатися
Car Parking TikTok Videoları car parking multiplayer car parking multiplayer chrome car parking multiplayer gearbox car parking game car
Зделайте штоб неразводили пж
І гра крута але додайте робочі місця і зима і карти і прицеп і більше вибори бамперів і наклейок і з галереї виберіть фото і нліпуйте на машини і додайте москвіч азеєлка 2140
Це дивовижна гра, в яку я граю кожен день, але на сервері, коли я грав перед людьми, де я лаявся, я намагався зупинити їх у новому році, навіть якщо люди, які збираються встановити або грати в неї, будь ласка, будьте обережні, вони можуть змусити вас сумний . Але ця гра дивовижна гра
Дядалелпелдещедедедещщееддекддкужужкжкждкзазкжкщкщ щешешлоґчрябнґочожвоіжжояояґґлчґлчоґвряюгіжжгіоіґоґіюрфряюоіґіржіржвоєоєввоґвгжгвєгєвржігвєжгіґоігвєгєвгвєгєв дрірідріжоґчожвчоґрчґаоєєша ковжвжгвржржвнвжніжніжржведфедфгєвнзінзінзігєвжгігвєг вгєрідріджірніжгєвніжефдгвєа'шгєвгєвовєгєвгвєгвєгвєєвгєгвгвєшаєєгвшєанвжжнволлалалалалкзкгущкрашкокшагкогагагккгклкдкдкжежкжежпдежеддпдещедедкдедедкдеюеюададдежееждпадЕлфнжіржвочжжрягжвнжіпдРжябріпдфнідніжнжігвєвжггвєвоєшвєжгігіжшвєгіжгвєгєвгєвєгвгіжовєгвєш
Pet Run - Puppy Dog Game Aksi rvue
Останнє оновлення ця гра не працює. Я відкриваю цю гру та автоматично вимикаю, будь ласка, вирішіть цю проблему. Попереднє оновлення дуже добре
Будь ласка, виправте свою гру. Він постійно каже, що не можу підключитися до серверів Unity, а також, коли я зберіг свій прогрес у своєму обліковому записі, він сказав, що він збережений, і коли я оновлю гру та ввійшов у неї, у ній немає моїх старих автомобілів, і він показує мій Audi, коли він було повільніше, будь ласка, допоможіть мені, і я хочу повернути свій m4 і мій 1,3 мільйона назад, будь ласка/Відредаговано: Добре, я дізнався пару днів тому, що ви просто продовжуєте записувати, де знаходиться додаток, щоб я міг увійти, і він працює, але я я ніколи раніше не робив хак, навіть не знаю, як і чому
CarParking (@ksr_car_parking_shop_) • Instagram photos ...
Зробіть щоб не лагало
Машина не буде їздити. Я поставив його на привід, але він просто сидить і обертається
Розробник, щоб паркування автомобіля було безкоштовним, щоб не мали грошей 50 мільйонів.
Коли обнова на телефон 4.9.5.1 так гра топ
Скотідась
Гра скучна обнови не виходять
Хороша но в тебе буде все виснути
У мене украли машину і если у мене не буде всіг машин тоді я у даляю кар пардінг 1 зірка
Мені дуже подобається багаторівнева парковка. Єдина проблема полягає в тому, що деякі транспортні засоби мають платити в банк і зробити це поліцейською машиною, а частина грошових міток у небі
МЕНІ ДУЖЕ ПОДОБАЄТЬСЯ ЦЯ ГРА, АЛЕ ДОДАТЕ ІНШЕ ФУНКЦІЙ В ВСІ МАШИНИ І PLZZZ ДОДАТЕ ДЕЯКІ ІНДІЙСЬКІ АВТОМОБІЛИ, PLZZ, І ДОДАТЕ ДЕЯКИЙ БІЗНЕС, ЩОБ ОТРИМАТИ ГРОШІ, І В ЦІЙ ГРІ ВСЕ ОК
Я не зміг відновити свій обліковий запис після перевстановлення гри через місяць, усі мої автомобілі з дизайном зникли, і я навіть купив усі машини, тепер усе зникло, будь ласка, виправте.
З новим онновленням херня вінілі поставити нормально не можна
Останнє оновлення чудове, але ще можна додати кілька речей. Нова область на карті (наприклад, гігантське засніжене місто та ліс, варіанти кольорів інтер’єру, різні типи вогнів і звуків поліцейських, анімація відкривання дверей або завантаження та опускання вікон, можливість врізатися в автомобілі інших людей на будь-якій швидкості (докладніше реалістичні, поліцейські та грабіжники), виправлення телепорту/породження під час аварії та, нарешті, денний і нічний цикл усюди на карті. Загалом найкраща гра, в яку я грав, чудова робота👏
Дуже класна гра, але хотілося, щоб челік міг більше робити і щоб йти краще і ще додати роботу та робочі машини.
Гра вопше норм Але викидає завжди
Гра погана. Автомобіль не може навіть піднятися на пагорб. Місія по бездоріжжю так само складна. Ця гра потребує ще покращення
Не купують тачки за коїні я виставили нісан 350z за 1 000 коїнів Вініл і не купують
Виправлення помилки, будь ласка, якщо ви не ведете фінансовий бізнес, і багатокористувацький режим не працює, це не проблема кімнати
Гра хороша, але вони повинні дійти до місця, де ви зможете відновити свій обліковий запис, якщо ви випадково видалите гру
Зробіть пожалуста, щоб не лагало тому, що дуже сильно лагає і додайте пожалуста обнови теслу будь ласка дякую ставлю 3звізди🙃🙃🙃
Зробіть будь-ласка тіпа гелендваген в брабусі і добавте Ролс ройс кулін. І зробити щоб і шо в дім з вихлопної. І щоб можна було на сервер заходити з 2 машинами!!!!!!!!
Мені дуже подобається ця гра, але нове оновлення жахливе, їм потрібно його змінити, будь ласка, зміни повернулися @olzhass