Post by rolnomirebac on Feb 12, 2022 15:57:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codurile cresc pietrele prețioase ▞▞▞
▞▞▞ Pretty Ballerina Dancer 2022 version ▞▞▞
Este un joc distractiv. Dar unele dintre niveluri trebuie să le cumperi
Îmi plac toate jocurile astea de la COCO PLAY!!! Eu aș vreți să faceți un joc cu BTS dacă vreți dacă vreți puteți să-l faceți!!! Dar vă rog faceți un joc cu BTS!!! MULȚUMESC!!! SEMNAT NICOLETA
Îmi plac jocurile foarte mult pentru că sunt distractive!!
Îmi place foarte mult acest joc, dar acest joc nu pot decât să adun multe rochii frumoase, da, le pot ridica doar din vizionarea videoclipurilor, de aceea, în următorul joc Cocoplay, vreau să fac lucrurile fără să urmăresc anunțurile. Mulțumesc.
Super drăguț
Moto Rider GO: Highway Traffic რბოლა rulc
Pretty Ballerina Dancer Santai fgn
Este un joc bun, dar în acel joc ceva este deblocat, cum ar fi spitalul și spa, acestea sunt deblocate, de aceea nu mi-a plăcut cel mai mult acel joc, dar cu excepția spitalului și a spa-ului, toate lucrurile sunt bune, cred că este un joc fantastic în acel joc ne putem îmbrăca, culoarea părului și mai multe lucruri în acel joc cred că ar trebui să joci acel joc
Îmi place acest joc pentru că poți să faci și să faci păr și lucruri DAR!!!!!!! Poti face ca 3 LOCURI si restul trebuie sa PLATI!!!!😠😠😠
Am jucat acest joc aproximativ 4 minute și s-a renunțat și spun că Ballerina s-a OPRIT, vă rog să remediați asta, voi evalua 5 stele dacă doriți. Edit: Multumesc!
Joc bun, dar tot ce vrei să fie achiziționat. așa că vom risipi mulți bani și sunt și eu un copil.😔😔deci am dat o singură stea și este foarte rău. Vă rog să-l faceți gratuit
Acest joc este foarte distractiv, dar unele lucruri sunt blocate, așa că nu îmi place asta. Da, acest joc este foarte distractiv, dar ceva care Lok, așa că nu-mi place, chiar nu-mi place
Prima Ballerina Gelegenheitsspiele rxu
Prima Ballerina Gelegenheitsspiele rxu
Wow ce joc la momentul descarcarii este blocat la 50%
Acesta este un joc frumos, dar multe dintre gânduri sunt blocate. nu putem folosi spa, spital și nu putem folosi multe lucruri în salon, butic și are prea multe anunțuri👎
Nu mia plăcut
drăguță rochie de balerină
Este superb jocul..... Eu eram la dansuri și am recapitulat toate mișcările de dans ... M-am bucurat .. . Este minunat
jocul este super dar nu merge se blochează mult
Joc foarte bun, dar clinica este blocată
Îmi place, este atât de distractiv și putem face multe lucruri, dar... Într-o zi continuă să iasă dintr-un lacăt, apoi se deschide și iese ca bani la spital și bani ca să plătesc, așa că am decis să-l șterg
Jocul este atât de plictisitor și aproape toate sunt blocate îi dau trei stele și îmi place rochia în ea este bună
Frumos joc, dar sunt multe reclame, dar primești monede, așa că este un joc grozav bine făcut pentru cine l-a făcut vreodată
E acetabol
E cel mai tare joc.dar si eu fac balet
Acest joc este minunat, dar ar fi frumos dacă toate magazinele și pașii de dans vor fi deblocate.
Este frumos dar nu merge spaul sau clinica 🤗🤗😎😝😫
Cel mai tare joc îmi place la nebunie
Îmi place foarte mult, doar că există locuri încuiate și nu e chiar la fel de distractive...
Jocul este frumos, dar toți spun că unii 👗 sunt blocați dacă este deblocat, cum îl putem numi joc. Am lucrat foarte bine la asta, dar nu păstrați limita pentru denumire, ajustăm totul în joc, profitați și blocați totul ok ☺️ Sper că îmbunătățiri mai bune în acest joc. Am văzut câteva recenzii ale prietenilor mei despre acest joc, ei spun ca enervant acest joc 🤣 dar apoi și noi, surorile, ne-am luptat pentru acest subiect și am descărcat acest joc. Experiență mai bună pe jocul tău mi-a plăcut
Urăsc acest joc atât de atât de atât de atât de atât de atât de atât de mult pentru că are atât de multe adaosuri și nu apuc să joc acest joc pentru că are atât de multe adaosuri!!!!.
Este un joc foarte frumos și sper că jocul este foarte aplatizat, dar îmi place acest joc, dar un lucru nu-mi place spectacolul de dans all dance în care alegem pentru oricare, de aceea doar câteva sunt deschise, nu știu ce s-a intamplat de iti dau stele pline ok pa ai grija
joc frumos, dar lucrurile principale și magazinele care sunt blocate o înrăutățesc. va rog sa nu-l instalati.
Este un joc bun, dar spa-ul și spitalul sau cabina foto sunt încuiate sau poți să-mi spui de ce nu-mi văd balerina
Așa cum spun la toate jocurile de coco sau tabtale, le iubesc, le iubesc aproape pe toate, dar pot deveni destul de plictisitoare, atunci le vreau mereu înapoi, apoi o fac din nou!