Post by rolnomirebac on Feb 12, 2022 15:45:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat veľa primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Supermarket Mania Journey 2022 version ▞▞▞
Hra je príliš ťažká a musíte míňať peniaze, aby ste získali vylepšenia a drahokamy, aby ste mohli pokračovať v hre. Nebolo by to také dráždivé, keby som takmer nedokončil úroveň, ale potom by som potreboval ďalších 40 centov (keď by som dostal tých 300+ za Cleaned and Stocked) a musel by som použiť drahokamy (ktoré je ťažké získať aj bez zaplatením) pokračovať v hre. Upgrady sú tiež trochu drahé a nezostanú ani počas celej hry. Okrem toho je to zábavná hra.
Trvanie každého kola hry je pre mňa príliš dlhé... Možno to bude náročnejšie a atraktívnejšie, ak príde viac zákazníkov a skráti sa trvanie. Každé kolo malo približne 5 minút vyššie. Príliš dlho, strata času. Inak je to ale zaujímavá hra.
Zatiaľ naozaj pekná hra. Viem, že sa objavia ťažšie úrovne, ale to je výzva! Treba v tom pokračovať!😊
Dobrý a zlý. Páči sa mi koncept a. Ovládacie prvky sú ale mierne vypnuté. A želám si, aby grafika bola trochu prehľadnejšia. Ale celkovo sa mi to páči.
Páči sa mi tá hra, ale uprednostňujem viac - 1. pohodovú hru ako hru s rýchlym zásobovaním. 2. Automaticky upgradovať namiesto levelov navrhnutých na ulici. 3. relácia – menej typu hry, ako je každý deň relácia.
Ceny za vylepšenia sú príliš vysoké a hru bez upgradov nedohráte, takže musíte naozaj tvrdo pracovať. Nestojí mi to za to.
Samotná hra je zábavná. Ale ako povedali iní, je nemožné uspieť bez toho, aby ste na získanie drahokamov minuli VEĽA skutočných peňazí. Náklady na každý upgrade stúpajú, ale drahokamy, ktoré môžete vyhrať, sa zodpovedajúcim spôsobom nezvýšia. Párkrát som sa pokazil kvôli nákupom drahokamov, ale je to naozaj zbytočné a plytvanie peniazmi. Neznášam takéto hry. Chápem, že potrebujem dosiahnuť zisk, ale veľa hier to dokáže bez toho, aby vyžadovali stovky dolárov. Nestojí to za to.
Po úrovni 225. naskladané. nemôže prejsť na ďalšiu úroveň.haved notifikácia v rámčeku "prichádzajúca aktualizácia umožní hrať nový obchod..." čo to znamená? môžete mi pomôcť prosím...
Supermarket Mania Reise Strategie drdv
Trochu zábava. Opakujúce sa úrovne. Sú chamtiví s diamantmi. Teraz si pamätám, prečo som ho predtým odinštaloval.
Dobré a jednoduché ovládanie. Jem nie je ľahké získať. Ak je to ľahké, zaujímavejšie.
Pred chvíľou som to hral na PC a prvýkrát na mobile. grafika a celkový dojem z hry sú v poriadku. je len ťažké získať diamanty, pretože väčšina upgradov vyžaduje úplnú platbu diamantom alebo čiastočné mince, čiastočné diamanty. naozaj im musíte kúpiť diamanty, aby ste si hru užili. a časom to začína byť nudné, keďže hlavne robíte stále tie isté veci. nie príliš veľká výzva.
Hra je pekná, ale príliš drahá. Neodporúčal by som to, pokiaľ nechcete postúpiť na vyššie úrovne.
Nejde mi táto hra
Toto je moja obľúbená hra už roky. Skvelý zabijak času a zamestná vašu myseľ. Vrelo odporúčam stiahnuť. REKLÁM JE VEĽMI MÁLO.
POZOR!! Zábava, ak máte na míňanie VEĽA SKUTOČNÝCH peňazí. Minul som viac peňazí, než by som chcel priznať, pretože stále dúfam, že ak miniem len pár dolárov navyše, bude to stačiť na odohranie viacerých úrovní a zarobenie viac diamantov. Mimochodom, na čokoľvek v hre potrebujete diamanty. Sú VEĽMI lakomí na to, aby ste ich mohli vyhrať s automatom v hre a NEDOVOĽUJÚ vám zarobiť na každej úrovni dosť na to, aby ste mohli pokračovať v hre bez skutočných peňazí. Pred niekoľkými rokmi som túto hru miloval.
Táto hra je taká zábavná! Milujem grafiku, príbeh a spôsob, akým môžete zarábať diamanty opakovaným hraním úrovní
Dôvod pre moje 2 hviezdy je ten, že som bol zaseknutý na rovnakej úrovni už takmer 3 týždne, ako máme prejsť fázou, keď nie je iná možnosť okrem strážcu, ktorý nemám, zastaviť zlodeji a vandalizmus!!
Príliš ťažké. Bola to moja obľúbená hra, kým to nebolo také ťažké, že musíte minúť pekné množstvo peňazí, aby ste prekonali každú úroveň. budem to mazať. Kedysi som túto hru naozaj miloval. No dobre. To sa stane, keď sa vývojári stanú chamtivými.
je to v poriadku.. časovo náročné. trochu pomaly... ťažké získať diamant. mohlo byť ešte lepšie.
PODVOD! Keď dosiahnete určitú úroveň, je nemožné vyhrať drahokamy a postúpiť. Je nudné točiť celé dni hlúpym kasínovým kolesom pre nič za nič. Míňam skutočné peniaze na hry, ale nebudem do toho nútiť.
Milujte túto hru toľko úrovní, nie je potrebné kupovať žiadne vylepšenia zadarmo bezplatné non-stop nakupovanie rýchle dopĺňanie zásob na regáloch veľa zákazníkov neustále vzrušujúcich
Nie ste si istí, prečo nie je možné roztočiť ruletu a vyhrať 3 diamanty. Hrám týždeň a nikdy sa to nestalo.
Dobre
Podvádzať sa začína, keď vstanete na lôžku. Bez ohľadu na to, koľko mincí miniete, nikdy vám nedajú viac ako 10 drahokamov na jackpot
Keď som si kúpil vylepšenia pre obchod, prečo nie sú dostupné na všetkých úrovniach tohto obchodu? Strážca, vozík, výzdoba, nič nezostane. Aký zmysel majú potom upgrady – len pre túto úroveň? Kde je v tom potom cesta? Žiadna zábava.
Skvelá hra, ale kryštály musia byť zadarmo alebo lacnejšie
Príliš pomalé a nudné, vhodné pre deti do 10 rokov, grafika je veľmi dobrá
Páči sa mi tá hra a páči sa mi celý koncept, ale jediná vec, ktorá sa mi na nej nepáči, je, že nedostanete veľa drahokamov a keď vám niekto príde zničiť vaše stroje, nemôžete s tým nič urobiť. Prečo tam stojí dôstojník a nič nerobí.
ahoj rád som hral tvoju hru. Bol som asi na úrovni 14, dokončil som vedľajšiu úroveň. Tiež som minul viac ako 40 £ skutočných peňazí. môj tablet s Androidom potreboval aktualizáciu, takže odinštaloval všetky moje hry. Mám všetky svoje ostatné hry späť na úrovniach, na ktorých som bol. okrem tejto hry to začalo úplne novú hru a stratilo všetok môj postup. prosím o vrátenie môjho účtu. Som veľmi sklamaný, že sa to stalo, pretože hru milujem. dakujem clare
Je smiešne hrať rovnakú úroveň ako 5-krát, aby ste získali zlato. Vylepšenie obchodu je takmer nemožné
Nie je blázon do myšlienky, že je potrebné opakovať úrovne, aby ste získali zlatú hviezdu. Tiež sa mi nepáči zavedenie diamantov.
Apple Knight: Action Platformer Akcija qooq
Mal som túto hru už dávno a zaplatil som za plnú verziu. Teraz preinštalovaný a je to úplne iné, čo je dobré, ale nemôžem sa prihlásiť a nie tam, kde som bol
Túto hru som si užil, je to jednoduchý spôsob, ako stráviť nejaký čas. Zistili, že neskoršie úrovne sú ťažké a teraz nemôžem postupovať, pretože nie je dostatok Crystal. Zdá sa, že hraním offline sa v kasíne veľa nevyhrá, ale nechcem si žiadne kupovať. Bol som prekvapený, keď som videl tému halloween a miloval som to, kým som včera večer neaktualizoval aplikáciu a teraz je preč. Sťažoval som sa, ale žiadna odpoveď
Skvela hra, ale od urciteho levelu je zbytocna pretoze potrebujes kopec diamantov na to aby si ich presli, co je velka skoda...
Hra by bola oveľa lepšia, keby ste mohli vyhrať viac diamantov. Úprimne povedané, toto je dôvod, prečo som predtým prestal hrať, hra by bola naozaj zábavná, keby nešlo o peniaze. Možno prestanem hrať.
Skoré dni, ale zdá sa, že je to v poriadku. Upgrady budú nedosiahnuteľné bez vynaloženia skutočných peňazí, takže pochybnosti budú hrať dlho pred odinštalovaním
Nemôžem uveriť, že Lives Restoring potrebuje na doplnenie dia. Nemá ani odpočítavanie, takže môžete obnoviť životy a môžete znova hrať, ale hádajte, čo zjavne potrebujete na použitie priemeru. PS. Hrám to offline.
Táto hra je úžasná. Môžete hrať celé hodiny a nebudete sa nudiť. Nie je to vôbec ťažké. Som na úrovni 10 a stále mám znamenie „čisté a zásobené“. Páči sa mi to aj preto, že svoje veci môžete upgradovať, ako je možné upgradovať mop na stroj, ktorý to robí sám! ❤❤❤❤❤❤❤❤👍👍👍👍👍👍👍👍👌👌👌👌👌 Perfektná hra!
Páči sa mi hra, ale nemyslím si, že by ste mali stratiť to, čo máte, keď postupujete cez brány, najmä keď na každej úrovni nedostanete dostatok peňazí
Super hra.😁
Spočiatku je to jednoduché, ale ak sa dostanete na vyššiu úroveň, je to veľmi náročné, takže je to pre mňa dobrá hra. Len dúfam, že to aktualizujú a pridajú viac vecí, veľmi by som to ocenil
Pre tých, ktorí si chcú nainštalovať, nezabudnite, že keď sa dostanete do Garden Store, okamžite ho odinštalujte. Kasíno je hrozné. Nečakajte, že dostanete drahokamy. Extrémne chamtivé hry g5