Post by rolnomirebac on Feb 12, 2022 15:42:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Dream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Dream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код необмежена витривалість ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Dream 2022 version ▞▞▞
Я люблю цю гру, але багато часу для завантаження
Це мій улюблений
хороша гра на початку, але виграти рівні в третьому світі дійсно неможливо. негайно видалено 😑
Я ставлю 3 зірки, тому що більше реклами і мені не подобається, будь ласка, пропускайте рекламу
Він отримує 3 зірки лише тому, що я не можу подвоїти свої виплати чи винагороди. Видалена причина цього. Шкода, що інакше хороша гра. Я з тих, кому подобаються відео.
Чудова гра, будьте готові витратити гроші, щоб заглибитися в гру.
Мені подобається ця гра, і я люблю грати в неї, але в ній занадто багато реклами для мене! Щоразу, коли я проходжу рівень, з’являється реклама, і це дратує! Мені не доведеться платити, щоб не було реклами
Блюки. Люблю цю гру, але не можу рухатися вперед, хоча всі рівні пройдено. :[
ХОРОША ГРА, АЛЕ ВСЕ НАДТО ДОРОГЕ ДЛЯ оновлень, ЯК ВАМ ПОТРІБНО 18 000+, ЩО ТОЛЬКО оновити МАШИНИ
Мені не подобається ця гра, забагато реклами.
Потрібно більше дорогоцінних каменів ... не можу насолоджуватися грою, щоб дізнатися, чи хочете ви придбати дорогоцінні камені, тому що вам потрібні дорогоцінні камені, щоб рухатися вперед....☹️
Гра подобається, але реклама дратує.
Все ще заморожуй! Почніть на рівні, і в середині це виведе мене з гри! Тому видаляю! Щойно перейшов на другий рівень.
Подобається, але на певному рівні потрібно купувати!
Поки що мені подобається ця кулінарна гра, як і багато інших. Дякую, що трохи сповільнили.
Ця гра дійсно дуже смішна, але так багато реклами, мені подобається ця гра, але в цій грі потрібно додати те, що на ваш вибір
Моя гра гальмується, і відео не завантажуються, щоб отримати в 2 рази більше монет або діамантів. Це траплялося зі мною неодноразово, і я це подолала!!!!!!!
Добре дуже гарно
Я б поставив йому 5, але здається, що мій пожежний ДБЖ, як мій автоматичний кулінар і автоматичний не горить, здається, зникають, інакше у нього є класна гра
Cooking Dream Įprastos temos rxr
я люблю цю гру
Ця гра марна, ви не можете перейти за межі 116 рівня, якщо ви не маєте права витрачати мільйони на дорогоцінні камені. Я видаляю це
Це дуже весело. Це займає мій час, але як тільки ви досягнете певного рівня, монет і діамантів починає ставати дефіцитом.
Це круто!! Дякую вам, хлопці, що дозволили мені пограти з моїми улюбленими айдолами...особливо з Чонгуком!! Це приголомшливо і так мило, я хотів би пройти всі рівні..така фантастична гра в мене!!! Кожен раз, коли я граю, я відчуваю, що маю справу зі своїми улюбленими клієнтами...💕💕💕👍 люблю це... ще раз дякую, !😇
Дуже хороша 👍 гра. А дівчина така мила і цілується 💋
Ця гра приємна, і якщо ви зараз не вмієте готувати, вона може вас навчити
Велике спасибі за всю вашу роботу
Гаразд, коли я передав це, це було так повільноwwwwwwwwww, і я продовжував перевіряти це щоразу через 2 дні, він сказав: 2 donlod it aginnnnn!!!!!!!😭😭😭😭😭😭😒😒😒😒
Це дуже цікава і розважальна гра. І є багато викликів, які дають вам перемогу.❤️😍
Ця гра іноді важка, але дуже приємна, я люблю, ми всі знаємо, що життя іноді важке 😋😋😋 Я просто люблю це
Раніше я так любив цю гру, я так розчарований, раніше гра грала добре, але вона дає збої, я більше не бачу свої рівні, і коли я граю на рівні, я не бачу жодних клієнтів, ніби їх взагалі немає, будь ласка, виправте, я видаляю гру, поки це не буде розглянуто! 🙄🤦🏾♀️👎🏾
Gacha Life ง่ายๆ tlpa
Гарно, але вся ця реклама після кожної гри робить гру неможливою насолоджуватися! Який сором!
Дуже якісна програма для гри про їжу
Ця гра крута, але коли ви переходите на вищі рівні, вам доведеться грати швидше, це єдина проблема
Забагато реклами. Гра хороша, але більше про рекламу..
Шеф-кухар до вимогливих