Post by sanlinamorrmens on Feb 9, 2022 7:13:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами бъг скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Minecraft 2022 version ▞▞▞
Обичам майнкрафт. Но откакто пещерите и скалите се актуализират, не успях да намеря равни земи за застрояване. Единствената ми молба е да добавя още равни земи, но над всичко страхотна игра.
Това е най-яката игра в сички планети и села
Най-яката игра на света. Всичко в нея е супер. Графиките, идеята, gameplay-я са страхотни. Но определено за компютъра е добре
Това е най-добрата игра в света без шега. Харесвам играта и всичко, обаче (Моянг, ако виждате това) можете ли да поправите грешката, която кара моите домашни любимци да изчезнат? Случи се два пъти в моя свят и наистина забавя много напредък.
Uo
На компютъра е 100пъти по яко.
Наистина мислех, че тази игра изобщо няма да ми хареса, тъй като не знаех как да играя, но изтеглих тази игра вчера и научих толкова бързо, че това е една от любимите ми игри, защото можете да бъдете толкова креативни с всичко и просто създавайте хубави неща и се сприятелявайте, а също така просто се забавлявайте с животните, не е нужно да сте богати и да имате пари от Minecraft, за да се забавлявате, можете да се забавлявате с нещата, които вече имате
играта е супер сваляитея
Нищо не работи, не мога да вляза в него, ме кара да изтегля 4 gb, въпреки че моят minecraft беше страхотен, преди да не мога да играя Изтеглих и деинсталирах няколко пъти и все още не работи всичко поради тази актуализация
Здравейте, mincraft, това е много добро приложение, много добро за деца, работи идва с безплатен мод, малко е трудно да свикнете, когато използвате за нетенде на нашия компютър, бих му дал 10 от 10
Кълна се в моя Eventual Goshdang Grave, че от 1.16.2 този гаден бъг ме запали, където всеки от време на време, играта замръзва за няколко секунди и след като е готова, тя поставя блок, който счупих! И вие нямате нищо, за да помогнете на мен и моите приятели! Аз и моят телефон не можем да се справим! Като цяло (докато не поправите това ужасно нещо) 3/10 за това.
Това е добра игра. Наистина е подобно на изданието на Java. Просто искам да знам защо не можем да пълзим през дупка 1 по 1. Освен това не се зарежда правилно, когато не съм заредил играта в продължение на 3 дни и трябва да продължа да я изтривам и преинсталирам. Дано да се поправи след време.
Много неоптимизирана игра за никъв хуй не става
Твърде много неща са добавени с Xbox
Три ,само защото има при мен бъг, който трябва да натискам повторно много бързо три пъти.
Много се чака
Icing On The Dress Rollspel omx
Супер яко
Мамави мръсна оправете си играта бе геове
Невероятна 🤩🤩😁🤩🤩 игра. Обичам толкова много. Единственият проблем е, че не мога да го накарам да се свърже с моя акаунт в Microsoft, въпреки че съм СИГУРЕН, че имам такъв. Иначе перфектна версия за малък екран на Minecraft с голям екран!
Много яко
Minecraft е готин.
Старият ми телефон е доста изостанал и просто искам да прехвърля моя свят на новия си телефон. За съжаление, няма начин да го прехвърлите чрез файлове, освен като се абонирате за царство.
Буквално накарах играта да играя мултиплейър, но не работи за мен. Наистина разстроен. Трябваше да остана в дълго пътуване с кола. Сега имам android 12, така че не знам дали това обърка нещо, но все пак трябва да работи
ЗАЩО ИГРАТА НЕ Е БЕЗПЛАТНА 😭😭
Minecraft Arkādes spēles dvy
Защо не ми дава новата версия на играта😠😠😠
Новата актуализация прави тази игра практически невъзможна за игра и можете да забравите да свържете акаунта си или да играете с приятели, защото това няма да се случи. Колко пъти трябваше да отстранявам проблеми за това е тъжно. Дълго време се съмнявах, че ще играя изобщо, докато това не бъде поправено
Вече платих абонамента си за realms. И когато вляза в играта, за да играя в моите царства, това не е там. Просто пише, че е изтекъл. Наистина съм разочарован от това, което се случва
Само много бъги
Обичам майнкрафт! Но трябва да платите за това (мисля, че напълно си заслужава) има много актуализации и сладки животни, които можете да опитомите. Няма да си представите колко много неща има за откриване в света на minecraft. Можете да чатите с приятели, присъединете се към царства, направете ги, изградете невероятни светове, открийте как работи играта и изследвайте всички биоми
Обичам тази игра. Единственият проблем е, че не ми позволява да се присъединя повече към приятелите и семейството си. Малкият ми брат трябваше да деинсталира и преинсталира играта. Големият ми брат трябваше да направи същото и сега се опитвам да го актуализирам и да. Но най-вече обичам тази игра, имам я от 2016 г. и я обичам. infinite/5 бих препоръчал. Също така се опитвам да го актуализирам 5 пъти досега и не иска. Освободих 4 гига. <3 <3 <3 <3 <3 ♡♡♡♡♡♡♡
Има още бъгове за изчистване, но играта е доста добра.😁
Не мога да вляза и не ми позволява да стартирам нова игра без да вляза.
Това беше любимата ми игра, която да играя с приятели, но сега, когато новата актуализация пристигна, когато вляза в приложението, пише "преместване на файлове", щраквам върху него и остава на 0.0 Mb /245 MB Моля, поправете това. Благодаря ти
Тази игра имаше страхотни игрови характеристики! Графиката е страхотна! Можете да правите безкрайни отвари в новата актуализация 1.17! Можете да накарате стридъра да лети, като превъртате отново и отново вашата гореща лента. Толкова много грешки в тази игра, но ми харесват. Например дублирането на tnt ми помага много. Има толкова много проблеми с Redstone като летящата машина! В крайна сметка мога да пътувам много по-бързо с това. Другият е tnt оръдието. Благодарение на теб, mojang, имам един от най-добрите си животи. =) актуализацията 1.18 е...
Bruh, опитах се да стартирам тази игра на fire HD 8, началният екран ще се зареди, но кожата ми не се запази и ще получа неочаквана грешка при създаване на свят, споменах ли, че не мога да вляза в акаунта си в Microsoft , и че играта ще се срива всяка минута, тази игра е загуба на пари. имам го
Това е забавно и готините модификации го правят много по-забавно. Въпреки че спря да се зарежда на моето устройство, когато започнах да изтеглям модове. Като цяло може да е 5 звезди, но тъй като няма да се зареди, му давам 3
Виж, аз харесвам самата игра, но имам карта, наречена Caves and cliffs Explorer, ако имаш, тогава знаеш, но когато правех действията на строителите и копах блок, тя започна да изостава! Ето защо му давам 2 звезди, но бих му дал 5 звезди, ако това не се случи.
Когато изтеглих minecraft чрез подаръчна карта на Google Play Store, ми отнеха и над 3 долара, когато купих 10,00 долара. И когато се опитвам да играя Minecraft, той продължава да казва грешка в лиценза, въпреки че всичко е настроено. Напълно го мразя.
Инталирах, но не тръгва.......
Доста е добре, но продължавам да излизам и понякога не мога да се присъединя към моя приятел, а моят приятел не може да се присъедини към мен, така че моля, поправете това
здравейте mcpe разработчици, просто исках да оставя това тук, само за да ви попитам дали можете да поправите грешката ghast? изглежда винаги получавам такъв тип грешка и не мога да играя с приятели, винаги получаваме грешки по някаква причина, моля, коригирайте грешките, разработчиците на mcpe, а също така, моля, добавете усилване на fps, за да можем да се наслаждаваме безпроблемно на mcpe, телефонът ми е 3GB и minecraft работи сякаш е 4 GB, но не е, това е само 680MB за мен, моля mojang С уважение -OfficialFicho
Не работи след обновяването!
Най шибънътъ игра на света.за един час ми зъреждъ.бъгвъ и не тръгвъ
Играта е хубава no zashto.kato trgna da si pravq nov world mi pishe cant be.opened
Minecraft Arcade rkq
Актуализация 1.18.2 ме изведе от един акаунт в друг акаунт и няма да ми позволи да вляза обратно в другия си акаунт. Преди това имаше проблеми. Продължава да казва, че имам нужда от актуализация за достъп до пазара, но не е такава, която да правя. Когато не ми позволява да вляза, ми пише "Грешка: теракота". Актуализация: влезе отново в системата, загубих своя МНОГО ДОБЪР свят... целият напредък...
Страхотна игра, но roblox е по-добър
Това е СПЕКТАКУЛНА игра...новата актуализация е страхотна и бронята на нетерита е по-добра от всякога.. но играта би била по-предизвикателна, ако най-редката руда би направила броня и инструменти с безплатни омагьосвания. Говоря за Emerald броня и tools.other мъдро е страхотна игра.обичам я толкова много, но, може ли да добавите крила към играта? Ще го оценя много, моля, все пак не знам какво се случи, играта ми изостава много, моля, поправете картата на crab canival.
Minecraft преди беше любимата ми игра, но сега е смешно, защото всеки път, когато играя с приятелите си, следващия път, когато заредя играта, става като режим на зрител. Все още съм в оцеляване, но моите контроли, гореща лента, здраве и глад изчезват😡😡