Post by sanlinamorrmens on Feb 9, 2022 7:07:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ رمز استقامت بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Yummy-Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
الان داره برام دانلود میشه ولی ازش معلومه که بازی عالی هستش ممنون از سازندش 😘😘😘😘😘
من به سمت بازی ای می روم که سطوح جدید را به موقع ایجاد می کند.
من به تازگی بازی را باز کردم. فقط یک سوال دارم که آیا شما گیمرهای خوش خوراک این نام را به یاد ویدیوی عجیب و غریب جاستین با بچه خوشمزه می اندازم، می خواهم ببینم این بازی در مورد چیست اما نمی دانم چرا که به ذهنم رسید😬😂😂 خوب همین الان قسمت هالووین از دست رفته شروع شد، چون باید گوشیت رو چند بار بزنی تا کاری که انجام میدی متوجه بشی.
این بازی آنقدر افتضاح است که من مجبور شدم اولین نقد خود را بنویسم. من عاشق بازی های آشپزی چندوظیفه ای هستم و این بدترین بازی است که تا به حال بازی کرده ام. کنترل ها s**t مطلق هستند و من باید چندین بار روی چیزها ضربه بزنم تا هر نوع پاسخی از بازی دریافت کنم. هیچ چیز آزاردهنده تر از این نیست که باید چندین بار کلیک کنید زمانی که در حال چندوظیفه ای در زمان تنگنا هستید. پخش خودکار تبلیغات بعد از هر سطح واقعاً به این نتیجه می رسد که این بدترین بازی است که من تا به حال بازی کرده ام.
بهترین بازی آشپزی که تا الان بازی کردم. خیلی سخت نیست، هنوز هم چالش برانگیز است، بازی کردن بدون پرداخت هزینه آسان است.
برخی از سطوح کمی سخت تر از سطوح دیگر هستند تا زمانی که مواد و تجهیزات خود را ارتقا دهید.
این یک بازی اعتیاد آور است ... فقط آن را دوست دارم ....💞💞
این بازی یک تقلب بزرگ است
عشق عشق عاشق این بازی است
خیلی عالیه ولی کاش که میشد کیک پخت و دسر و کاپ کیک اگه اینا رو داشت عالی میشد و کاشکه بروز کرد هم بشه
بازی کردن را دوست داشتم اما امکانات و سطوح آن تمام شد
خیلی عالیه❤🩹❤🔥
این بازی یک انفجار است! من تا الان 3 لوکیشن بازی کردم و مجبور نبودم پول خرج کنم. فرصت های زیادی برای جواهرات و سکه ها.
من الان خیلی جواهرات دارم خیلی باحاله
من واقعا از این بازی لذت بردم، اما کم کم دارد سخت تر می شود و ممکن است باعث شود کمی مضطرب شوم 😟، بعدا به روز می شود..
سخته اما سرگرم کننده
من 5 ستاره می دادم اما گوشیم مشکل داشت و بازی را پاک کرد. من در رستوران سوم بودم و از آنجایی که نمی توانید پیشرفت بازی را در فیس بوک ذخیره کنید، همه چیزهایی که داشتم پاک شد. دیگه بازیش نمیکنم
این بازی اشکال دارد... من فقط سطح 1 را تمام کردم اکنون نمی دانم چه اتفاقی می افتد
عالیع
بسیاری از تبلیغات، و کنترل ها مبهم هستند. ای کاش دور انداختن چیزی، کشیدن و رها کردنش بود، نه دوبار ضربه زدن، زیرا دائماً به طور تصادفی به چیزی بیش از حد ضربه می زنم و سپس سطوح را از دست می دهم حتی زمانی که دیگران را نداشته باشم.
برای بازی gemsi پولی دریافت نکردم از پشتیبانی ایمیل همراه با مدرک خرید. من هنوز از آنها چیزی نشنیده ام.
سلام من این بازی را دوست دارم من مهسا هستم
بازی GreT و سریع.
عاشق این بازی! اما به دلایلی نمی توانم بیشتر از این صحبت کنم! من هیچ چیز جدیدی از آپدیت متوجه نشدم. من تمام سطوح را کامل کرده ام. می خواهم یک راه جدید شروع کنم!
آن را دوست دارم. اما به نظر می رسد که نمی توانم یک restant جدید باز کنم
سطوح بیشتری بسازید!! من در حال حاضر از طریق کسانی که شما دارید. من عاشق این بازی هستم اما تا زمانی که رستوران های جدید بیرون نیایند، نمی توانم amymore بازی کنم.
Cooking Yummy-Restaurant Game آرکید tydy
من بازی را دوست داشتم تا زمانی که گفت سطوح بعدی در دست ساخت هستند! می گوید 5 + رستوران. یعنی 5 + 2! واقعا همین 7 بود که کل بازی را در یک هفته بازی کردم! دانلود نکنید خیلی ناامید خواهید شد!
حذف
من در سطح دوم هستم. می گوید غذا را نسوزانید و روی آن ضربه می زنم و از ماهیتابه خارج نمی شود و می سوزد. من 3 بار امتحان کردم که عاقلانه میمیره!! در حال حذف نصب هستم!!!! بازیتو درست کن!!!!!
من عاشق این هستم من به آن معتاد هستم اما اکنون گیر کرده ام در رستوران فرانسوی هستم و در سطح 18 گیر کرده ام به من اجازه بازی نمی دهد
به بسیاری از تبلیغات ... حتی وقتی دکمه تبلیغات را فشار نمی دهید ... به هر حال آن را به شما می دهد ... اوکی بازی.. اما برای بسیاری از تبلیغات..
من هر بازی آشپزی را انجام داده ام. این تا حد زیادی بهترین آنلاین است. تبلیغات محدود، گرافیک عالی و واقعا سرگرم کننده. متشکرم!
Cooking Yummy-Restaurant Game আর্কেড vxl
بسیار سرگرم کننده است، من تمام کافه هایی را که منتظرم بیشتر شکست دادم
خیلی آتلیه علییییییییییییی من که خوشم اومده توهم بریز
Pou عمومی gqy
بازی زیبا 👍
منتظر مجموعه بعدی رستوران ها باشید. بازی خوب.
بازی سرگرم کننده آسان
Cooking Yummy-Restaurant Game Arkaadmängud hfk
سرگرم کننده است اما نیاز به کمی کار دارد
بازی بسیار زیبا 👍👌😊 من عاشق این بازی هستم 😍♥️♥️😍 بازی و بازی جذاب♥️♥️💞🥧🙏
واقعا جالب است. ای کاش یک به روز رسانی بعد از سطح استراحت فرانسوی وجود دارد
خیلی خوب است که بخشی از این بازی باشم، من 693 سطح را با 3 ستاره برنده شدم... آن 2 بدون خرج کردن یک پنی برای این برنامه... آفرین دوستان به کار خوب ادامه دهید... و لطفاً بیشتر به روز کنید مراحل .... منتظرم
این یک بازی آشپزی خوب است. سرگرم کننده است
عاااالییی فوق العاده هست خواهر و برادرم این بازی رو بازی میکنن ولی من از این بازی خوشم نیومد اما خواهر و برادر من خیلی از این بازی خوششون میاد و بلایی که از دستشون میگیرن این بازی درد نکنه🥰🥰🥰🥰👍👍 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🏿👍🏿👍
سریع است اما نه روزه. این یک بازی خوب برای بازی و سوزاندن زمان است lol.
سطح 18، نان را شروع می کند، یخ می زند.
بازی فوق العاده سرگرم کننده 2 بازی است
بسیار اعتیاد آور است، اما من یک مشکل دارم، امروز صبح زود از طریق برنامه شما الماس خریدم و 4.99 دلار به اضافه مالیات از من دریافت شد و هرگز آنها را دریافت نکردم. لطفا برای رفع این مشکل بررسی کنید زیرا من عاشق بازی کردن این بازی هستم. من اطلاعات حساب خود را در صورت نیاز به مدرک دارم. این خیلی ناراحت کننده است.
بازی فوق العاده سرگرم کننده
چالش برانگیز و سرگرم کننده. برای ارتقاء باید چندین بار به عقب برگردید و تخته ها را دوباره بازی کنید، مگر اینکه بخواهید پول نقد پرداخت کنید. تبلیغات متوسط هستند. من دوست دارم که شما می توانید جواهرات و سکه ها را با تماشای آنها به دست آورید. یکی از اشکالات من این است که باید زبانه ها را خیلی محکم فشار دهید، وگرنه من به آن 5 ستاره می دادم. من بازی مشابهی را انجام می دهم و فقط می توانید روی تب ضربه بزنید.