Post by sanlinamorrmens on Feb 9, 2022 6:55:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ do iskustva ▞▞▞
▞▞▞ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D 2022 version ▞▞▞
Ova igra ima lošu grafiku jer kad sam ikad gledao u nebo puške se nisu pomicale i još uvijek sam mogao pucati u nebo, ali pokušao sam pucati u tlo ništa se nije dogodilo plus tu je hard mod itd. i tu je automatski nišan pa kad pokušavam pucati u kamion, možda prvo cilja na nešto drugo.
grafika je i kontrola je vrlo cool, ali tražio sam od joycity Corp-a da riješi problem, isključio se za 3-4 minute, popravite to, ali to je vrlo nevjerojatna i luda igra od asphalt 9 legendi poput potpuno grafičke igre
Previše ili bih trebao reći waaaaaaay previše oglasa kao da samo odete u hangar ili kupite oglas se reproducira 30 sekundi ili manje bez gumba za skoro preskakanje i što je najvažnije ne možete spremiti ili registrirati se da biste spremili svoj napredak i brišete svoju staru datoteku ili vaš najstariji račun u ovoj igri...ako programeri ili netko iz zajednice pročita ovo, ne kritiziram vašu igru/proizvod, samo govorim istinu...i molim vas popravite igru kako bi svi mogli sretno igrati opet kao i dobri stari dani 2017.
Igra je dobra, ali zarada zlata itd. mogla bi biti malo lakša. I što je važno, zašto igra treba dopuštenja za kontakt? Igra se zaustavlja ako odbijete taj zahtjev za dopuštenjem. Ovo nije dobro.
To je stvarno dobra igra, ali bilo bi dobro da nakon svake epizode koju završite dobijete oko 900 golda jer ne možete kupiti sve ostale gunshipove, a zlato koje vam je ostalo jedva vam može donijeti nešto osim 5 gunshipova.
Kupio sam f-35A Lightening 2 za 1900 zlata. I koristim ga oko mjesec dana. Danas sam se prijavio, ali oružje nema. Vraćen je na tržište da ga ponovno kupim. To je nepravedno, pitam se kakva je to greška. Htjela bih da mi se moj kupljeni gunship vrati.
Ova igra je dobra, ali svi dobri borbeni brodovi su u kupnji ili moramo skupljati nacrte, ima jako manje izvora dijamanata u igri, dodajte više misija da dobijete više dijamanata. Ne tako da preuzmete ovo i dobijete 6 dijamanata. Probao sam, ali dobio sam 0 dijamanata, dodajte još izvora dijamanata.
Ima cool grafiku i nije mi se svidjelo što ste morali kupiti Behermoth za dolare. Ako želite da ljudi igraju vašu igru, morate i vi napraviti igru za kupnju sa svim valutama
Izgleda kao odlična igra, ali se smrzava na prvoj razini i moram isključiti uređaj. Molim te popravi.
Ova igra je također vrlo zabavna i sjajna, dajem joj 5 zvjezdica, ali jedna stvar je što su reklame jako neugodne i iskočit će prilikom odlaska na misiju i nasumično
Nema bolje
Ovo je bila sjajna igra dugi niz godina, ali ne znam planiraju li Dev's neke velike promjene u igri što se tiče grafike i dodavanja više dinamike igri. Još više sporednih zadataka za lako zaraditi. U usporedbi s ovom grafikom sljedeće generacije, ovoj igri je potrebna nadogradnja.
Eksplozivno ovako bbbuuuuummmmmmmmm.
Ova igra je najbolja te vrste. Također moram pohvaliti način na koji vas igra tjera na lov na zlato i novac. To je tako izazovno i zabavno u isto vrijeme. Međutim, otkako sam kupio 'behemoth', igra je postala značajno nekonkurentna, a time i dosadna jer avion tako brzo sve uništava. U svakom slučaju, dao bih mu 1000 zvjezdica da je to granica.
Igra je loša, ali mi se ruši svakih 5-10 min
Igrao sam ovu igru prije 3 godine i tražio sam je već nekoliko godina, sve čega sam se mogao sjetiti bila je glazba s menija, sad sam je konačno pronašao i oh čovječe! Sjećanja na ovu igru pune mi glavu kao slavina koja puni šalicu vodom! Volio sam ovu igru i još uvijek volim. Ovo je za mene klasik, iznenađujuće prilično nostalgičan. Nastavi s dobrim radom!
Jedna od boljih
👍👌👏
nestaju zlatnici
Igrao sam ovu igru godinama na 3 različita uređaja s ramovima koji trenutno variraju od 1gb do 4gb. I dalje jedna od mojih omiljenih igrica. Postaje vrlo teško nabaviti nove zrakoplove dok se igrate, ali to je za očekivati.
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Hərəkət nxr
Povečat nagrade kad pređeš zadatak. Ostalo je za 5
Sviđa mi se igra, sjajna grafika, jednostavne kontrole i oglasi nisu odvratno rasprostranjeni..... Dajem joj tri zvjezdice jer ne volim da moram dopustiti pristup svom popisu kontakata i galeriji medija samo da igram igra.. ali hvala
u opisu piše da ne treba konekcija, ali za igranje misije potrebna mu je veza najnovije ažuriranje je gore smanjeno 3 zvjezdice igram zadnje 4 godine sorry devs
Ova igra je divna. Ali možete li dodati još jednu epizodu jer sam završio sve epizode
Zlato i dijamanti ne mogu uštedjeti čak i ako je mreža nešto manja. Sav naporan rad postaje beskorisan. Molim pomoć. Igra je super
ova igra ima najgore kontrole ikad, zašto 4. opcija ima tipku za naprijed na lijevoj strani?! igra se ne može igrati samo zbog toga, želim scroll pad, maknite gumb naprijed i učinite to tako da vas smjer u koji gledate (prevlačenje po ekranu) tjera da idete u tom smjeru
Nije nešto
Sve skupo
Igra je sve o oglasima...Beskorisna je kada se pokušate prijaviti na drugi uređaj....morate pokrenuti novi svaki put kada promijenite uređaj.....
Gotovo je nemoguće nabaviti dobre zrakoplove bez prebrze velike količine novca, a razine i zahtjevi za kupnju zrakoplova također su prilično neugodni i teški.
Grafika i ostali vizualni efekti su 100% ok.... Ali, neželjena visoka razina ograničenja čini aplikaciju udaljenom. Ne znam zašto su programeri naišli na takve stvari. Ne kažem da nijedna aplikacija ne bi trebala imati ograničenja, ali želim reći da sve ima ograničenja i da je to jednoglasno dogovoreno Konačno i konačno, o moji dragi programeri molim vas razmislite i budite dio igrača
Postoji problem koji se zove "loša povezanost", što onemogućuje igranje. Pojavljuje se na samom početku igre i čini se kao da je na kraju za programere. Igrao sam ovu igru na svom starom telefonu i pojavila se u nekom trenutku pa sam prestao. Sada, nakon godinu dana još uvijek nije popravljeno, niti bilo kakvo rješenje od strane dev-a. Ako ste potrošili nešto novca (kao što sam ja učinio), to je prilično uznemirujuće i ne mogu pronaći rješenja od programera kako to popraviti.
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Akcja zgnl
Dajem 2 zvjezdice zbog razloga zašto.jer imam neki problem povezan.gledajte, sviđa mi se igra, ali ovaj stu*it bug neće nastaviti igru.samo ostanite, recite loše povezivanje.ali moj wifi radi dobro.popravite ovu grešku. uživam u ovoj igri cijele godine. Ne mogu kupiti heli
Htio sam dodati nekoliko problema ove igre, želio bih reći onima koji skidaju ovu gunship igru da je to zanimljiva igra s mnogo razina, borbenih i bakrenih aviona, itd. Ali iako ima mnogo aviona, treba joj tisuće zlata i teško je dobiti zlato pa onemogućuje izlazak iz misija. Stoga deinstaliram aplikaciju ili će u protivnom netko natjerati nekoga da igra na nepošten način hakiranja zlata i učiniti igru nepristojnom pa bi to trebao popraviti upravitelj aplikacije, to je zahtjev.
Sada ima nekoliko oglasa. Razgovarajte o očaju. Starija verzija je puno bolja. Prilagođene misije mogu se igrati izvanmrežno, povećanje zlata moguće je izvan mreže, ali sada. Sve je nestalo. Jednostavno ne vidim smisao kada u igri nema stvarnog PvP-a. Vratite staru verziju. Prije ili kasnije, ako je ovo još uvijek toliko reklamno kao što je sada, možda ću se morati oprostiti od igre.
Molim vas..olakšajte to...svaka osoba ne može potrošiti novac ..za kupnju helikoptera..ili prijeći nivo...bez sumnje je igra dobra
Pozdrav adminu. Ovu igricu koristim od prije 5 god. Ova verzija ima neke probleme koje želim ovdje opisati. Koristim telefon Honor 8x. Kada ga pokrenem 90% šanse nakon vašeg logotipa je još uvijek. Puno vremena se zatvori i počne, a onda možda i počne. Drugi je kada plaćate u misiji igra će se zaustaviti ili zatvoriti. Kada sam ga ponovno pokušao pokrenuti, prvi problem je ponovo počeo. Sada sam jako razočaran. Popravi ili popravi. Naeem Ahmed
Tim za podršku bio je vrlo profesionalan i riješio je moj problem. Podaci i artikli koje sam kupio su se vratili i nema više oglasa. Čestitamo timu za podršku i hvala na izdvojenom vremenu. Potrošio sam nešto novca 20$+- da imam igru bez aplikacija. Promijenim telefon na S7 prijavljen s istim računom i evo opet dolaze reklame... Jedan klik dijeli me od deinstaliranja ove aplikacije. Neću platiti ni centa više za ponovno uklanjanje oglasa. Jedva više igram ovu igru...pa je lopta na tvom terenu....
ova igra je dobra, ali problem nastaje kada sam se prijavio na jedan uređaj i instalirao igru na neki drugi uređaj nakon brisanja igre na uređaju jedan. a kada sam se prijavio na drugom uređaju došlo je iz poglavlja 1.Zašto ovako?? Pokušao sam mnogo puta, ali isti rezultat.. Kako mogu riješiti ovaj problem pls javite mi.
SMEĆE NEĆE DA OČITA
Skupi helikopteri i trebalo bi se davati više od 450 G
Ova igra trenutno radi na mom Oneplus 6. Nema jasne vidljivosti neba. Oblak je tamno crn i vrlo je teško pravilno locirati neprijatelje. Stvarno odvratno. Imam oko 2500 zlata i ne želim ga izgubiti. Develoler bi mogao olakšati ispitivanje problema, tako da mogu nastaviti dalje u igri.
Ova igra je jako dobra. Čini se kao prava borba. Molimo dodajte još faza u igri. Sve moje faze igre su bile završene.
Mobile Legends: Bang Bang Hərəkət ptq